Νέα

25/12/2009 - Τακτική Γενική Συνέλευση της "Ενωσης Τειχιωτών" την Κυριακή 17/1/2010

ΕΝΩΣΗ ΤΕΙΧΙΩΤΩΝ
Μελισσού 9 Παγκράτι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνταιόλα τα μέλη της «ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΙΧΙΩΤΩΝ» σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στις:

17/1.2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.,

στην αίθουσα της στέγης μας, Μελίσσου 9 – Παγκράτι, για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και για την τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.

2. Απολογισμός Εσόδων-Εξόδων

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις, αλλά ισχύει η παρούσα.

Γι’ αυτό, παρακαλούμε όλα τα μέλη της «ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΙΧΙΩΤΩΝ» να παραστούν, ώστε με τις απόψεις τους, τις εποικοδομητικές προτάσεις τους και τη ψήφο τους, να βοηθήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης, παρακαλούμε να έχουμε και νέα υποψήφια μέλη, για την ανανέωση του Δ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν σχετική έγγραφη δήλωση μέχρι 13.1.2010, ήτοιτρεις μέρες προ των εκλογών, όπως ορίζεται από το άρθρο 20 του Καταστατικού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του 2010, έστω και τηνημέρα των εκλογών. Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου έχουν και τα έκτακτα μέλη, που είναι αυτά που δεν κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αρκεί να καταβάλουντη συνδρομή τους.

Το Δ.Σ.

 

tihioRace

ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ


Στο Τείχιο Δωρίδος βρίσκεται η Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου,"Παναγία Βαρνάκοβα". Είναι το πέμπτο αρχαιότερο μοναστήρι της πατρίδας μας .....

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ


Γεννήθηκε στο Τείχιο της Δωρίδας. Πρώτοι ήχοι ο άνεμος, τα νερά που τρέχουν, η βροχή που χτυπάει στις πλάκες, τα αηδόνια, η σιωπή του χιονιού, οι φλογέρες και το κλαρίνο στα πανηγύρια....